Alina Jicmon

În ultima perioadă, companiile trebuie să facă eforturi considerabile pentru a fi competitive, iar pentru acest lucru, el trebuie să-şi îmbunătăţească calitatea constant. În general , pentru a oferi produse de calitate constitue un întreg proces de erori şi încercări costisitor. Sistemul de relaţii al IMM-urilor cu clienţii este limitat, astfel, acestea sunt direct motivate să implementeze un sistem al calităţii, pentru a satisface cerinţele clienţilor la un nivel cel puţin aşteptat.

Managementul calităţii este o componentă a managementului entităţii. Cerinţele de asigurare a calităţii sunt legale, cât şi ale pieţei.
Cerinţe legale: Siguranţa vieţii, integritatea corporală şi a proprietăţii, securitatea produselor periculoase. Respectarea lor este obligatorie. Au fost stabilite reglementări guvernamentale care solicită verificarea unor produse înainte de a ajunge pe piaţă, examinarea lor fiind conform cerinţelor şi standardelor legale. S-a luat această decizie pentru siguranţa consumatorilor şi a utilizatorilor, dar şi pentru protejarea mediului, a proprietăţii, a vieţii şi a sănătăţii.

Sunt numerosi factori care contribuie la starea de stres, printer acestia numarandu- lipsa controlului asupra muncii, solicitarile necorespunzatoare pentru lucratori si lipsa sprijinului din partea colegilor si a conducerii. De asemenea, stresul este cauzat de nepotrivirea dintre angajati si sarcinile atribuite, relatiile precare si prezenta violentei fizice sau psihologice la locul de munca, precum si de conflictele dintre sarcinile lor de la locul de munca si din afara acestuia. 

Reactiile in aceleasi imprejurari difera de la individ la individ. Unele persoane au capacitatea de a face fata factorilor mai bine decat alte personae. Ceea ce este important este evaluarea subiectiva de catre individ a situatiei in care se afla. Nu este posibil sa se determine numai din situatia ca atare, volumul de stres pe care aceasta il poate produce.

JSN Medis template designed by JoomlaShine.com